TREKENDESHI I BERMUDEVE
TREKENDESHI I BERMUDEVE "SEKRETI".mp4 [9:5]
pogradeciful
Enigma - Sezoni 2 / Episodi 5: Dimensionet Paralele width=
Enigma - Sezoni 2 / Episodi 5: Dimensionet Paralele [50:8]
DigitAlb
UFOT DHE FAKTE INTERESANTE RRETH EKZISTENCES TYRE... JANE PARE DHE NE SHQIPERI ! width=
UFOT DHE FAKTE INTERESANTE RRETH EKZISTENCES TYRE... JANE PARE DHE NE SHQIPERI ! [11:25]
Fakte Interesante Shqip
Aliene ne arkivat e NASA - Anomali NASA UFO te filmuara width=
Aliene ne arkivat e NASA - Anomali NASA UFO te filmuara [10:]
UfoAlienTV
ndarja e binjakëve - Explorer Shkencë width=
ndarja e binjakëve - Explorer Shkencë [53:31]
F-naturalist
Urgjenca te mistershme width=
Urgjenca te mistershme [43:52]
The99video
Frika nga fluturimi width=
Frika nga fluturimi [48:28]
The99video
Enigma - Fundi i botes dhe sekreti i perjetesise width=
Enigma - Fundi i botes dhe sekreti i perjetesise [59:34]
DigitAlb
Trupi i njeriut - Pertej kufijve width=
Trupi i njeriut - Pertej kufijve [43:16]
The99video
Enigma - Ne kerkim te gjurmeve te Alieneve width=
Enigma - Ne kerkim te gjurmeve te Alieneve [1:3:39]
DigitAlb
Albert Ajnshtajni (DOKUMENTAR) width=
Albert Ajnshtajni (DOKUMENTAR) [1:29:10]
Drita Tv
Zbulime Mbijetesa width=
Zbulime Mbijetesa [53:7]
The99video
Piramidat  (Dokumentar Shqip) width=
Piramidat (Dokumentar Shqip) [12:20]
shqiperia jone
Dokumentar - Pablo Eskobari Mbreti i Droges Dhe Terrorit - Dokumentar histori Shqip part 1 width=
Dokumentar - Pablo Eskobari Mbreti i Droges Dhe Terrorit - Dokumentar histori Shqip part 1 [14:48]
berti dokumentar
Nendetesja 1 Dokumentar Shqip width=
Nendetesja 1 Dokumentar Shqip [11:55]
berti dokumentar
Enigma - Sekretet e Tokes Shqiptare - Misteret e numrit 3 width=
Enigma - Sekretet e Tokes Shqiptare - Misteret e numrit 3 [1:4:31]
DigitAlb
« PrevNext »
Movies
Comedy
Entertainment
Shows
Film & Animation
Autos & Vehicles
Pets & Animals
Sports
Trailers
Travel & Events
Gaming
People & Blogs
News & Politics
Howto & Style
Education
Science & Technology
Nonprofits & Activism
Sci-Fi/Fantasy